Overlay
  • Algemeen
  • Algemeen
  • Algemeen

Team

2020-Thesor-Bert-Kampen-zw.jpg

Bert Kampen
Treasury Adviseur
088 44 24 241

bk@thesor.nl

Thesor-Bert_Zegelaar.jpg

Na een start in de accountancy kwam ik in aanraking met de Volkshuisvesting. Een sector waarin ik me snel thuis voelde en nog steeds voel. In 2001 ben ik bij Thésor begonnen; daar waar Treasury en Volkshuisvesting bij elkaar kwamen. Nu adviseer ik met veel plezier corporaties en onderwijsinstellingen op het vlak van treasury- en financiële vraagstukken. Het is mooi om te ervaren dat mijn inbreng een bijdrage levert aan de maatschappelijke doelstellingen van mijn opdrachtgevers.

Bert Zegelaar
Met sabbatical
088 44 24 230

lb@thesor.nl

Thesor-Corne_Kasper.jpg

Na mijn studie Bedrijfskunde op de Erasmus Universiteit in Rotterdam heb ik een aantal jaar als interim financial gewerkt. Na een aantal jaren in verschillende ‘keukens gekeken te hebben’ ben ik met veel plezier inmiddels al vijf jaar werkzaam bij Thésor. Als treasuryadviseur voor woningcorporaties en zorginstellingen vind ik het boeiend om samen met u uitvoering te geven aan de treasuryvraagstukken die leven binnen uw organisatie.

Corné Kasper
Treasury Adviseur
088 44 24 236

ck@thesor.nl

2020-08-Thesor-David-de-Vos-zw.jpg

Na mijn studie financiële economie aan de Erasmus Universiteit ben ik actief geweest in de zorgsector in opleiding tot business controller. Ik haalde plezier uit het verhaal achter de cijfers en het zijn van een sparringpartner tijdens complexe vraagstukken. Deze rol kan ik nu voortzetten vanuit mijn rol als analist bij Thésor. Hierin ondersteun ik meerdere Treasuryadviseurs bij het waarborgen van de financiële continuïteit binnen de treasury en blijf ik mij inzetten voor maatschappelijke organisaties.

David de Vos
Financieel Analist
088 44 24 244

dv@thesor.nl

2019-Thesor-Diederik_Rinkel-zw.jpg

Na mijn opleiding aan de HEAO Management Economie en Recht en 16 jaar de bancaire sector, ben ik in 2019 bij Thésor begonnen. Treasury biedt mij een breed werkgebied, waarbij ik mij richt op financiële analyse van informatie van onze klanten. Hiermee leg ik de basis voor een gedegen (strategische) ondersteuning en help ik inzicht te geven in toekomstige kansen en uitdagingen. Ik ben trots zo een bijdrage te kunnen leveren aan de instandhouding van maatschappelijke organisaties.

Diederik Rinkel
Financieel Analist
088 44 24 234

dr@thesor.nl

2019-Thesor-Edwin-Schut.jpg

Sinds 2019 ben ik Financieel analist bij Thésor. Ik help graag maatschappelijke organisaties hun middelen zo optimaal mogelijk in te zetten. Daarvoor verdiep ik me in het verhaal achter de cijfers, om zodoende te komen tot de meest passende oplossing. Voorheen heb ik 10 jaar bij de Rabobank ondernemers in zwaar weer geadviseerd op financieel vlak. Na een tijdje als zelfstandig consultant ben ik blij onderdeel te zijn van het Thésor team.

Edwin Schut
Financieel Analist
088 44 24 242

es@thesor.nl

2018-Thesor-Joëlle-van-Eck-zw_1.jpg

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Thésor op de back-midoffice en daarnaast studeer ik deeltijd bedrijfseconomie. Hiervoor was ik werkzaam in een commerciële administratieve rol bij een detacheringsbureau. Binnen Thésor ben ik verantwoordelijk voor de contractadministratie. Daarnaast ondersteun ik de adviseurs op verschillende vlakken zodat zij de klanten optimaal kunnen bedienen. In mijn werk krijg ik het hele proces mee, vanaf de invoer van de leningcontracten tot het verwerken van gegevens in de treasuryrapportage.

Joëlle van Eck
Medewerker back-midoffice
088 44 24 232

je@thesor.nl

Thesor-Liesbeth-de-Bruin.jpg

Na ruim 10 jaar werken als officemanager bij Thésor, heb ik inmiddels aardig wat opgestoken van de verschillende werkzaamheden op kantoor. Mijn taak ligt er vooral in het kantoor draaiende te houden als aanspreekpunt voor administratieve, HR-gerelateerde en facilitaire werkzaamheden. Met een relatief klein team van zo’n twintig man/vrouw, kennen we elkaar en weten we wat we aan elkaar hebben. Dat vind ik wel zo prettig.

Liesbeth de Bruin
Officemanager
088 44 24 230

lb@thesor.nl

Thesor-Linda_de_Jong-Elgersma.jpg

Vanaf 2004 werkzaam bij Thésor. Ik ben treasuryadviseur voor een verscheidenheid aan corporatie klanten. Van groot tot klein en arm tot rijk. Juist die verscheidenheid met verschillende problematiek vormen voor mij de uitdaging. Met een professionele aanpak probeer ik op pragmatische wijze invulling te geven aan complexe zaken. Daarnaast probeer ik één en ander op een eenvoudige wijze uit te leggen, zodat de materie ook voor bijvoorbeeld non-financials goed te begrijpen is.

Linda de Jong-Elgersma
Treasury Adviseur
088 44 24 227

le@thesor.nl

2016-Thesor-Michiel-vander-Leede-gespiegeld.jpg

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Thésor. Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd in Tilburg en voordat ik bij Thésor aan de slag ging heb ik in het bankwezen gewerkt. Als Treasuryadviseur zit ik bij onze klanten aan tafel en adviseer en ondersteun ze bij financiële- en treasuryvraagstukken. Ik vind het mooi om met mijn werk en expertise een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappelijke doelstellingen van een semi-publieke instelling.

Michiel van der Leede
Treasury Adviseur
088 44 24 231

ml@thesor.nl

Thesor-Nico-van-Rijn-lr.jpg

Ik ben sinds april 2017 werkzaam voor Thésor. Daarvoor heb ik voor een financiële instelling (bank) gewerkt. Mijn rol binnen Thésor is Financieel Analist. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de verwerking en analyse van de inkomende financiële data, wat de basis is voor de advisering aan onze klanten. Ik vind het daarbij belangrijk om de organisaties waar ik bij betrokken ben verder te helpen in het realiseren van hun ambities.

Nico van Rijn
Financieel Analist
088 44 24 239

nr@thesor.nl

Thesor-Norbert_Hufner.jpg

Norbert Hufner
Treasury Adviseur
088 44 24 221

nh@thesor.nl

2019-Thesor-Priscilla-Blom.jpg

In 2012 heb ik mijn start gemaakt in de financiële sector: Ik heb een aantal jaar op een accountantsbureau gewerkt in de audit én in de corporate finance. In deze periode heb ik tevens mijn master accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit afgerond. Ik vind het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij door me in te zetten voor het financieel welbevinden van maatschappelijke organisaties. Hierdoor heb ik in 2019 de overstap gemaakt naar Thésor; een organisatie die zich volledig hierop richt. Ik ben blij dat ik bij Thésor mijn ambitie kan vervullen.

Priscilla Blom
Financieel Analist
088 44 24 243

pb@thesor.nl

Thesor-Richard-Wamelink-2-lr.jpg

In 1997 zijn wij gestart met Thésor, vanuit de gedachte dat veel organisaties de behoefte hebben aan een professionele treasury. En dat veel van die organisaties te klein waren om deze functie zelf professioneel te bemensen. Vandaag de dag gaat dit nog steeds op, van heel klein tot heel groot, zien organisaties onze toegevoegde waarde. Ik ben er trots op dat wij vanuit treasury voor onze klanten het verschil kunnen maken!

Richard Wamelink
Treasury Adviseur - directie
088 44 24 223

rw@thesor.nl

2016_02_08_Thesor-Robert-Boon-2-hr.jpg

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Thésor. Na mijn bachelor Bedrijfseconomie en master Finance aan Tilburg University ben ik hier direct aan de slag gegaan als Financieel Analist. Vanuit de rol van analist, ondersteun ik de Treasuryadviseurs, in de advisering bij treasury gerelateerde vraagstukken. Ik vind het mooi, door onze focus op maatschappelijke organisaties, een bijdrage te kunnen leveren aan een financieel gezonde publieke sector.

Robert Boon
Financieel Analist
088 44 24 238

rb@thesor.nl

Thesor-Ruud-Pijpers.jpg

Sinds 1998 ben ik werkzaam als treasury- en financieel adviseur voor maatschappelijke organisaties. Ik ben adviseur geworden omdat dit het allermooiste vak is ter wereld:  je krijgt namelijk het vertrouwen van organisaties om hen te helpen bij een verdere professionalisering. Ik doe dit speciaal voor maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties en zorginstellingen, omdat deze geen winstdoelstelling hebben, terwijl de financiële continuïteit wel een belangrijke voorwaarde is. Ik help u bij de beheersing van uw risico’s en het waarborgen van de financiële continuïteit zodat u uw maatschappelijke opgaven kan blijven realiseren.

Ruud Pijpers
Treasury Adviseur
088 44 24 240

rp@thesor.nl

Thesor-Sebastiaan_Smit.jpg

Als adviseur en trainer bij Thésor, wil ik onze opdrachtgevers het beste financiële advies en de juiste kennis en vaardigheden geven. Ik vertrouw erop daarmee een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Vanuit mijn persoonlijke interesses ga ik (bijna) geen uitdaging uit de weg om de maatschappelijke doelstellingen op een financieel gezonde manier te realiseren.

Sebastiaan Smit
Treasury Adviseur
088 44 24 222

ses@thesor.nl

2020-08-Thesor-Stephan-van-der-Willik-zw.jpg

Na mijn studie vastgoed ben ik op projectbasis gaan werken bij o.a. ABN Amro en FGH Bank. In juli 2016 heb ik de overstap naar  Thésor gemaakt.  Wat mij vooral aanspreekt is de toegevoegde waarde die wij leveren aan semi-publieke organisaties, zodat zij hun maatschappelijke doelen kunnen verwezenlijken. Als financieel analist stel ik onder andere risicorapportages voor klanten op en werk ik complexe vraagstukken uit. Het doel daarbij is vooral om te zorgen dat onze klanten naar de toekomst toe financieel gezond blijven en op die manier hun doelgroep kunnen blijven bedienen.

Stephan van der Willik
Financieel Analist
088 44 24 229

sw@thesor.nl

Thesor-Wiard_van_de_Leemkolk.jpg

Ik ben  sinds 2003 werkzaam bij Thésor. Als treasuryadviseur trek ik graag samen op met opdrachtgevers in het realiseren van de treasuryvraagstukken. Mijn focus ligt hierbij op het leveren van toegevoegde waarde voor specifiek woningcorporaties en waterschappen en heb daarbij een nuchtere en pragmatische aanpak.

Wiard van de Leemkolk
Treasury Adviseur
088 44 24 220

wl@thesor.nl

Thesor-Ynso-Bart-van-der-Meer.jpg

Ynso Bart van der Meer
Treasury Adviseur - directie
088 44 24 225

ym@thesor.nl