Overlay
  • Algemeen
  • Algemeen
  • Algemeen

Missie en visie

Wij geloven in de toegevoegde waarde van een professionele treasury. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan een financieel gezonde publieke sector.

De financiële structuur van uw organisatie bepaalt voor een groot deel in welke mate u er in slaagt uw doelen en ambities te realiseren. Hoe is uw organisatie gefinancierd? Tegen welke condities? Zijn de rente- en aflossingsverplichtingen nu en in de toekomst draagbaar?

Treasury is een professie. Onze opdrachtgevers, die voornamelijk uit de publieke sector komen, kiezen ervoor zich hierbij te laten ondersteunen. Soms als sparringpartner, soms als treasurer, soms meer projectmatig bij een treasuryvraagstuk, maar in alle gevallen met als doel een professionele treasury te realiseren. Hier willen wij samen met u aan werken, zodat u in staat bent de juiste besluiten te nemen die op hun beurt weer bijdragen aan een gezonde financiële structuur van uw organisatie en daarmee de publieke sector als geheel.

Thésor in 49 woorden

We zijn een organisatie van integere professionals met financieel inzicht, kennis van zaken en jarenlange ervaring. We stellen ons proactief op en onze aandacht voor uw organisatie is oprecht. Onze aanpak is pragmatisch en oplossingsgericht. Wij gaan verder waar anderen stoppen, toegewijd aan ons vak en aan onze klanten.

Thésor: treasury in vertrouwde handen