Overlay
  • page/sector/15
  • page/sector/15
  • page/sector/15

Team

Ons team is opgebouwd uit specialisten met diverse achtergronden. Wij werken voor onze opdrachtgevers bij voorkeur in teams van twee personen. Zo waarborgen we de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening. Schroom niet om uw vragen aan een van onze collega’s voor te leggen.

Het onderwijsteam van Thésor bestaat uit de volgende personen:

Thesor-Richard-Wamelink-2-lr.jpg

In 1997 zijn wij gestart met Thésor, vanuit de gedachte dat veel organisaties de behoefte hebben aan een professionele treasury. En dat veel van die organisaties te klein waren om deze functie zelf professioneel te bemensen. Vandaag de dag gaat dit nog steeds op, van heel klein tot heel groot, zien organisaties onze toegevoegde waarde. Ik ben er trots op dat wij vanuit treasury voor onze klanten het verschil kunnen maken!

Richard Wamelink
Treasury Adviseur - directie
088 44 24 223

rw@thesor.nl

Thesor-Ruud-Pijpers.jpg

Sinds 1998 ben ik werkzaam als treasury- en financieel adviseur voor maatschappelijke organisaties. Ik ben adviseur geworden omdat dit het allermooiste vak is ter wereld:  je krijgt namelijk het vertrouwen van organisaties om hen te helpen bij een verdere professionalisering. Ik doe dit speciaal voor maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties en zorginstellingen, omdat deze geen winstdoelstelling hebben, terwijl de financiële continuïteit wel een belangrijke voorwaarde is. Ik help u bij de beheersing van uw risico’s en het waarborgen van de financiële continuïteit zodat u uw maatschappelijke opgaven kan blijven realiseren.

Ruud Pijpers
Treasury Adviseur
088 44 24 240

rp@thesor.nl