Overlay
  • page/sector/13
  • page/sector/13

Dienstverlening

Financiële markten veranderen sneller dan ooit tevoren. Actuele kennis is van essentieel belang om als nutsbedrijf zelf ‘aan het stuur te blijven’.

Thésor kan in een (eenmalige) scan uw treasury-activiteiten beoordelen en tot een advies komen met concrete verbeterpunten voor uw treasury-organisatie. Kiest u voor doorlopende ondersteuning, dan opereert Thésor als uw (externe) treasury-afdeling. Hierdoor wordt de continuïteit van treasury binnen uw organisatie gewaarborgd.

Thésor heeft ruime ervaring met het opstellen van eenmalige of periodieke treasury-rapportages voor bestuur en management. Onderdeel hiervan is het bewaken van de score van uw organisatie op (bancaire) financiële ratio’s. Ook assisteren wij u bij het opstellen van beleidsdocumenten, zoals een treasurystatuut of een treasuryjaarplan.

Door het onderhouden van frequente contacten met onder andere banken, bemiddelaars, sectorinstituten, ministeries en andere relevante marktpartijen, is Thésor altijd goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en treasury-ontwikkelingen. Wanneer hiertoe aanleiding is, adviseren wij proactief over de impact hiervan op uw organisatie.

Onderdeel van onze werkzaamheden is tevens het, binnen een door de opdrachtgever verstrekt mandaat, afsluiten van treasury-transacties. Deze worden altijd afgezet tegenover een objectieve marktprijs (benchmarking) zodat u verzekerd bent van optimale condities en u inzicht verkrijgt in uw treasury-performance.

Thésor is onafhankelijk en heeft geen belang bij het tot stand komen of afsluiten van financiële transacties. We zijn een betrouwbare, integere partner waar u op kunt bouwen. Zo hebben wij een vergunning op grond van de Wet Financieel Toezicht en staan we onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Mogen wij ook u van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op.