Overlay
  • page/sector/12
  • page/sector/12
  • page/sector/12

Team

Ons team is opgebouwd uit specialisten met diverse achtergronden. Wij werken voor onze opdrachtgevers bij voorkeur in teams van twee personen. Zo waarborgen we de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening. Schroom niet om uw vragen aan een van onze collega’s voor te leggen.

Het zorgteam van Thésor bestaat uit de volgende personen:

2020-Thesor-Bert-Kampen-zw.jpg

Sinds februari 2020 ben ik in dienst getreden bij Thésor. Hiervoor ben ik als adviseur en accountant 16 jaar werkzaam geweest bij PWC, waarbij ik de woningcorporatiesector heb bediend. Tevens heb ik 8 jaar ervaring opgedaan bij het WFZ als hoofd van de Risk Afdeling. In mijn functie als treasury adviseur wil ik mijn ervaring inzetten om zowel in de zorg als bij woningcorporaties treasuryvraagstukken op te lossen. In de woningcorporatie sector betreft dit het begeleiden van treasury commissies, trajecten om te komen tot een financieringsstrategie en duurzaam bedrijfsmodel alsmede het geven van trainingen. In de zorgsector geldt daarnaast dat ik instellingen begeleid bij een aanvraag richting het WFZ alsook aanvragen bij financiers naar ongeborgde financiering.

Bert Kampen
Treasury Adviseur
088 44 24 241

bk@thesor.nl

Thesor-Corne_Kasper.jpg

Na mijn studie Bedrijfskunde op de Erasmus Universiteit in Rotterdam heb ik een aantal jaar als interim financial gewerkt. Na een aantal jaren in verschillende ‘keukens gekeken te hebben’ ben ik met veel plezier inmiddels al vijf jaar werkzaam bij Thésor. Als treasuryadviseur voor woningcorporaties en zorginstellingen vind ik het boeiend om samen met u uitvoering te geven aan de treasuryvraagstukken die leven binnen uw organisatie.

Corné Kasper
Treasury Adviseur
088 44 24 236

ck@thesor.nl

Thesor-Ruud-Pijpers.jpg

Sinds 1998 ben ik werkzaam als treasury- en financieel adviseur voor maatschappelijke organisaties. Ik ben adviseur geworden omdat dit het allermooiste vak is ter wereld:  je krijgt namelijk het vertrouwen van organisaties om hen te helpen bij een verdere professionalisering. Ik doe dit speciaal voor maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties en zorginstellingen, omdat deze geen winstdoelstelling hebben, terwijl de financiële continuïteit wel een belangrijke voorwaarde is. Ik help u bij de beheersing van uw risico’s en het waarborgen van de financiële continuïteit zodat u uw maatschappelijke opgaven kan blijven realiseren.

Ruud Pijpers
Treasury Adviseur
088 44 24 240

rp@thesor.nl

Thesor-Sebastiaan_Smit.jpg

Als adviseur en trainer bij Thésor, wil ik onze opdrachtgevers het beste financiële advies en de juiste kennis en vaardigheden geven. Ik vertrouw erop daarmee een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Vanuit mijn persoonlijke interesses ga ik (bijna) geen uitdaging uit de weg om de maatschappelijke doelstellingen op een financieel gezonde manier te realiseren.

Sebastiaan Smit
Treasury Adviseur
088 44 24 222

ses@thesor.nl

2020-08-Thesor-Stephan-van-der-Willik-zw.jpg

Na mijn studie vastgoed ben ik op projectbasis gaan werken bij o.a. ABN Amro en FGH Bank. In juli 2016 heb ik de overstap naar Thésor gemaakt. 
Wat mij vooral aanspreekt is de toegevoegde waarde die wij leveren aan semi-publieke organisaties, zodat zij hun maatschappelijke doelen kunnen verwezenlijken. Als financieel analist stel ik onder andere risicorapportages voor klanten op en werk ik complexe vraagstukken uit. Het doel daarbij is vooral om te zorgen dat onze klanten naar de toekomst toe financieel gezond blijven en op die manier hun doelgroep kunnen blijven bedienen.

Stephan van der Willik
Financieel Analist
088 44 24 229

sw@thesor.nl

Thesor-Ynso-Bart-van-der-Meer.jpg

Ynso Bart van der Meer
Treasury Adviseur - directie
088 44 24 225

ym@thesor.nl