Overlay
  • page/sector/11
  • page/sector/11
  • page/sector/11

Niet-DAEB-financiering

Begeleiding bij niet-DAEB-financiering

Voor woningcorporaties is het geen dagelijkse praktijk om niet-DAEB-financiering aan te trekken. Zo’n ongeborgde lening aantrekken is namelijk aanzienlijk anders dan WSW-geborgde financiering. Zo schuilt er bijvoorbeeld een juridisch risico, heb je vele verschillende financieringsvormen en tarieven en krijg je te maken met zekerheidstelling.

Voor ons gesneden kost, maar toch ook telkens weer buitengewoon interessante trajecten. Temeer omdat onze adviseurs in het verleden ook aan de andere kant van de tafel zaten, namelijk die van de bank. Met die ervaring in onze achterzak, gecombineerd met kennis van woningcorporaties, maakt dat het proces soepeler verloopt en ook daadwerkelijk het doel wordt gerealiseerd tegen betere condities. Wij ontzorgen.

Onlangs hebben we bij een tweetal woningcorporaties een niet-DAEB-financieringstraject mogen ondersteunen. Wilt u lezen hoe WoonForte en Woonwaard onze ondersteuning hebben ervaren? Leest u dan hier de interviews met Henry Beenen van Woonwaard en Theo Herr van WoonForte.

Mogen wij u ook ondersteunen? Wij doen niets liever. Neemt u contact met ons op?