Overlay
  • page/sector/11
  • page/sector/11
  • page/sector/11

Team

Ons team is opgebouwd uit specialisten met diverse achtergronden. Wij werken voor onze opdrachtgevers bij voorkeur in teams van twee personen. Zo waarborgen we de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening. Schroom niet om uw vragen aan een van onze collega’s voor te leggen.

Het woningcorporatieteam van Thésor bestaat onder meer uit de volgende personen:

2020-Thesor-Bert-Kampen-zw.jpg

Sinds februari 2020 ben ik in dienst getreden bij Thésor. Hiervoor ben ik als adviseur en accountant 16 jaar werkzaam geweest bij PWC, waarbij ik de woningcorporatiesector heb bediend. Tevens heb ik 8 jaar ervaring opgedaan bij het WFZ als hoofd van de Risk Afdeling. In mijn functie als treasury adviseur wil ik mijn ervaring inzetten om zowel in de zorg als bij woningcorporaties treasuryvraagstukken op te lossen. In de woningcorporatie sector betreft dit het begeleiden van treasury commissies, trajecten om te komen tot een financieringsstrategie en duurzaam bedrijfsmodel alsmede het geven van trainingen. In de zorgsector geldt daarnaast dat ik instellingen begeleid bij een aanvraag richting het WFZ alsook aanvragen bij financiers naar ongeborgde financiering.

Bert Kampen
Treasury Adviseur
088 44 24 241

bk@thesor.nl

Thesor-Corne_Kasper.jpg

Na mijn studie Bedrijfskunde op de Erasmus Universiteit in Rotterdam heb ik een aantal jaar als interim financial gewerkt. Na een aantal jaren in verschillende ‘keukens gekeken te hebben’ ben ik met veel plezier inmiddels al vijf jaar werkzaam bij Thésor. Als treasuryadviseur voor woningcorporaties en zorginstellingen vind ik het boeiend om samen met u uitvoering te geven aan de treasuryvraagstukken die leven binnen uw organisatie.

Corné Kasper
Treasury Adviseur
088 44 24 236

ck@thesor.nl

Thesor-Linda_de_Jong-Elgersma.jpg

Vanaf 2004 werkzaam bij Thésor. Ik ben treasuryadviseur voor een verscheidenheid aan corporatie klanten. Van groot tot klein en arm tot rijk. Juist die verscheidenheid met verschillende problematiek vormen voor mij de uitdaging. Met een professionele aanpak probeer ik op pragmatische wijze invulling te geven aan complexe zaken. Daarnaast probeer ik één en ander op een eenvoudige wijze uit te leggen, zodat de materie ook voor bijvoorbeeld non-financials goed te begrijpen is.

Linda de Jong-Elgersma
Treasury Adviseur
088 44 24 227

le@thesor.nl

Thesor-Norbert_Hufner.jpg

Norbert Hufner
Treasury Adviseur
088 44 24 221

nh@thesor.nl

Thesor-Richard-Wamelink-2-lr.jpg

In 1997 zijn wij gestart met Thésor, vanuit de gedachte dat veel organisaties de behoefte hebben aan een professionele treasury. En dat veel van die organisaties te klein waren om deze functie zelf professioneel te bemensen. Vandaag de dag gaat dit nog steeds op, van heel klein tot heel groot, zien organisaties onze toegevoegde waarde. Ik ben er trots op dat wij vanuit treasury voor onze klanten het verschil kunnen maken!

Richard Wamelink
Treasury Adviseur - directie
088 44 24 223

rw@thesor.nl

Thesor-Ruud-Pijpers.jpg

Sinds 1998 ben ik werkzaam als treasury- en financieel adviseur voor maatschappelijke organisaties. Ik ben adviseur geworden omdat dit het allermooiste vak is ter wereld:  je krijgt namelijk het vertrouwen van organisaties om hen te helpen bij een verdere professionalisering. Ik doe dit speciaal voor maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties en zorginstellingen, omdat deze geen winstdoelstelling hebben, terwijl de financiële continuïteit wel een belangrijke voorwaarde is. Ik help u bij de beheersing van uw risico’s en het waarborgen van de financiële continuïteit zodat u uw maatschappelijke opgaven kan blijven realiseren.

Ruud Pijpers
Treasury Adviseur
088 44 24 240

rp@thesor.nl

Thesor-Wiard_van_de_Leemkolk.jpg

Ik ben  sinds 2003 werkzaam bij Thésor. Als treasuryadviseur trek ik graag samen op met opdrachtgevers in het realiseren van de treasuryvraagstukken. Mijn focus ligt hierbij op het leveren van toegevoegde waarde voor specifiek woningcorporaties en waterschappen en heb daarbij een nuchtere en pragmatische aanpak.

Wiard van de Leemkolk
Treasury Adviseur
088 44 24 220

wl@thesor.nl

Thesor-Ynso-Bart-van-der-Meer.jpg

Ynso Bart van der Meer
Treasury Adviseur - directie
088 44 24 225

ym@thesor.nl