Contact

Thésor
Amersfoortseweg 10E
3705 GJ Zeist
T 088 44 24 200
mail@thesor.nl

PE-punten voor trainingen bij Thésor

Woningcorporaties, Nuts, Onderwijs, Decentrale Overheid, Zorginstellingen | Geplaatst op vrijdag 2 februari 2018.

PE-punten voor trainingen bij Thésor

Met de Cedeo-erkenning voor open opleidingen (erkend door o.m. Aedes en VTW), mogen wij PE-punten verstrekken voor onze trainingen.

Eind 2017 heeft Cedeo een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder deelnemers aan onze trainingen. Met een score van 93,1% zijn wij opnieuw met vlag en wimpel geslaagd. Dit betekent dat de Cedeo-erkenning met twee jaar wordt verlengd, tot april 2020. Daar zijn we zeer trots op!

De inhoud en opzet van onze trainingen wordt door respondenten professioneel, actueel, levendig en interactief genoemd; de theorie wordt goed afgewisseld met de praktijk. Onze trainers worden omschreven als jong, deskundig en bevlogen. En, zoals een respondent vertelde “ze spreken een duidelijke taal, waar je zeker niet bij in slaap valt”.

Wij danken de respondenten voor hun medewerking aan het klanttevredenheidsonderzoek en de mooie complimenten die zij ons gegeven hebben.

Bent u op zoek naar een Basistraining Treasury, wilt u uw RvC in korte tijd bijpraten over de treasury in uw organisatie of wilt u een voor uw organisatie op maat gemaakte training over treasury? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.